Al meer dan 70 jaar integreert Legendre transportsystemen en lijnmanagement in de productiehallen van haar klanten. Met een perfecte integratie van machines en transportbanen streeft Legendre naar de meest optimale lijnwerking, resulterend in een hoog rendement en hogere productiecapaciteit.

We Convey – You Relax.

Nieuws

Legendre Conveyors & Twe-O bundelen de krachten

 

BRUSSEL/SPANKEREN – Legendre Conveyors en Twe-O slaan de handen in elkaar. Samen laten ze het motto van Legendre ‘We Convey – You Relax’ voortaan luid weerklinken op de Nederlandse markt.

 

Concreet: wat verandert er?

Twe-O neemt het luik prospectie en verkoop voor zijn rekening, net als de ondersteuning en servicing gezien hun brede sectorkennis en expertise op dit vlak. Legendre Conveyors staat in voor de technische concepten, vervaardigt en installeert de transportsystemen en besturingselementen. Beide partners kijken alvast reikhalzend uit naar deze boeiende samenwerking. Het doel is duidelijk: alles op alles zetten om klanten maximaal te ontzorgen bij het ontwerpen, assembleren, monteren, opstarten en onderhouden van hun interne transportsystemen.

 

Lorenzo en Frank Kleinreesink: “Deze kans laat ons toe om onze expertise en dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Samenwerken met Legendre betekent dat we kunnen rekenen op een extra 70 jaar (!) ervaring, voornamelijk in de drankenindustrie, en dat ons aanbod uitgebreid wordt met hun hoogkwalitatieve transportsystemen gekend voor hun hoge productiecapaciteit.”

 

Mathieu en Olivier Legendre: “Door onze krachten te bundelen met die van het enthousiaste en bekwame Twe-O-team kunnen we onze klanten in Nederland optimaal ondersteunen. Dit voor zowel investeringsprojecten als servicing. Deze samenwerking levert ons beiden belangrijke groeikansen op. We willen een stevig begrip worden op de Nederlandse markt als het gaat over intern transport van flessen en verpakkingen.”

 

Aanvragen voor de Nederlandse markt? Aarzel niet om contact op te nemen met Frank Kleinreesink: frank@twe-o.nl

De meest ideale oplossing voor je productielijn

Machines worden samen met onze klanten optimaal gekozen voor het beste productielijnrendement. Legendre zorgt voor een perfecte integratie van machines en transportbanen met een open en toegankelijke softwareapplicatie.

Haal het maximum uit je lijnen

We ontwerpen lijnen met het oog op optimalisatie van line lay-out en accumulatiezones. Door een betere integratie van het geheel worden start/stop-toestanden verminderd. Dat resulteert in een hogere lijnefficiëntie en een maximale OEE.

Focus met een gerust hart op je corebusiness

Legendre zorgt voor optimale werking van de productielijnen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness. We zijn tevreden als de klant tevreden is.

Jouw optimale lijnefficiëntie ligt binnen klikbereik

Projecten

Integrale conveying door Legendre Conveyors

Hiernaast vind je een filmpje van een complete pet-lijninstallatie met Legendre Conveyors transportbanden voor alle primaire (flessen) en secundaire (packs) verpakkingen. Legendre Conveyors zorgde ervoor dat de machines en de transportbanden perfect met elkaar communiceren en dat de snelheid van de machines wordt afgestemd op de status van de lijn. We danken Emmetti S.p.A. voor het beschikbaar stellen van de foto’s.

De capaciteit van je lijnen maximaal benutten, mét de zekerheid dat alles goed blijft draaien? We zorgen ervoor! Kom eens langs. We zijn benieuwd naar je verhaal.

Engineering

Wat is jouw uitdaging? Daar begint alles mee. Eerst zitten we aan tafel om samen na te denken. Op maat van je producten en van de beschikbare ruimte, lay-outen we dan een optimale flow.

Efficiency increases

We zorgen voor een hoge line efficiency, waarin transportbanen, buffers en machines perfect op elkaar zijn afgestemd – ook voor bestaande lijnen.

Integratie

Heb je een voorkeur voor bepaalde machines? Wij werken volledig onafhankelijk en kunnen alle merken integreren in jouw lijn.

Productengamma

Transportbanen, accumulatiesystemen, inliners, verdelers … Onze ervaring en expertise is ingebouwd in onze mechanica, voor maximale betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Installatie en inbedrijfname

Onze in-house monteurs installeren je productielijn ter plaatse. Of we begeleiden je eigen teams in de bouw van de installatie. Onze in-house programmeurs starten vervolgens je nieuwe lijn op. We werken flexibel zodat je project tijdig wordt opgeleverd.

Support

Probleem met je lijn? We komen ter plaatse of lossen het online op. Wisselstukken leveren we uit eigen atelier of leveranciersnetwerk. Ook als je lijn aan een revisie of onderhoud toe is, staan we voor je klaar.

Geïnteresseerd? Laat ons jou overtuigen