Al meer dan 70 jaar integreert Legendre transportsystemen en lijnmanagement in de productiehallen van haar klanten. Met een perfecte integratie van machines en transportbanen streeft Legendre naar de meest optimale lijnwerking, resulterend in een hoog rendement en hogere productiecapaciteit.

We Convey – You Relax.

Nieuws

Dankzij de uitbreiding zal ook deze "Oesterstout" in hogere volumes geproduceerd kunnen worden.

05/05/2021

Scheldebrouwerij breidt bottelarij uit met Legendre

 

MEER (Hoogstraten) – Groeiend succes maakt extra vulcapaciteit noodzakelijk

 

Het gaat goed met Scheldebrouwerij. In 2020 werd hun ‘Zeezuiper’ uitgeroepen tot beste tripel van België op de World Beer Awards. En dat is slechts een van hun prijswinnende bieren in de afgelopen jaren. Door dat groeiende succes had Scheldebrouwerij nood aan een verhoging van hun bottelingcapaciteit.

 

Bewezen expertise

Legendre Conveyors is trots dat Scheldebrouwerij ons koos als partner voor het upgraden en uitbreiden van hun bottelarij. Onze bewezen expertise bij eerdere projecten voor onder meer AB InBev en The Brew Society, overtuigde de brouwerij om een beroep te doen op Legendre als integrator voor de nieuwe lijn.

 

Vrije keuze van machines

Scheldebrouwerij genoot de vrijheid om zelf de verschillende machinefabrikanten te selecteren. Legendre levert de transportbanen plus de lijnsturing en coördineert daarnaast de integratie van de machines, in samenwerking met de andere leveranciers. Wij wensen Scheldebrouwerij veel succes in hun groeiverhaal. Op onze steun kunnen ze alvast rekenen. We Convey, You Relax!

De meest ideale oplossing voor je productielijn

Machines worden samen met onze klanten optimaal gekozen voor het beste productielijnrendement. Legendre zorgt voor een perfecte integratie van machines en transportbanen met een open en toegankelijke softwareapplicatie.

Haal het maximum uit je lijnen

We ontwerpen lijnen met het oog op optimalisatie van line lay-out en accumulatiezones. Door een betere integratie van het geheel worden start/stop-toestanden verminderd. Dat resulteert in een hogere lijnefficiëntie en een maximale OEE.

Focus met een gerust hart op je corebusiness

Legendre zorgt voor optimale werking van de productielijnen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness. We zijn tevreden als de klant tevreden is.

Jouw optimale lijnefficiëntie ligt binnen klikbereik

Projecten

Integrale conveying door Legendre Conveyors

Hiernaast vind je een filmpje van een complete pet-lijninstallatie met Legendre Conveyors transportbanden voor alle primaire (flessen) en secundaire (packs) verpakkingen. Legendre Conveyors zorgde ervoor dat de machines en de transportbanden perfect met elkaar communiceren en dat de snelheid van de machines wordt afgestemd op de status van de lijn. We danken Emmetti S.p.A. voor het beschikbaar stellen van de foto’s.

Ons team versterken?

De capaciteit van je lijnen maximaal benutten, mét de zekerheid dat alles goed blijft draaien? We zorgen ervoor! Kom eens langs. We zijn benieuwd naar je verhaal.

Engineering

Wat is jouw uitdaging? Daar begint alles mee. Eerst zitten we aan tafel om samen na te denken. Op maat van je producten en van de beschikbare ruimte, lay-outen we dan een optimale flow.

Efficiency increases

We zorgen voor een hoge line efficiency, waarin transportbanen, buffers en machines perfect op elkaar zijn afgestemd – ook voor bestaande lijnen.

Integratie

Heb je een voorkeur voor bepaalde machines? Wij werken volledig onafhankelijk en kunnen alle merken integreren in jouw lijn.

Productengamma

Transportbanen, accumulatiesystemen, inliners, verdelers … Onze ervaring en expertise is ingebouwd in onze mechanica, voor maximale betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Installatie en inbedrijfname

Onze in-house monteurs installeren je productielijn ter plaatse. Of we begeleiden je eigen teams in de bouw van de installatie. Onze in-house programmeurs starten vervolgens je nieuwe lijn op. We werken flexibel zodat je project tijdig wordt opgeleverd.

Support

Probleem met je lijn? We komen ter plaatse of lossen het online op. Wisselstukken leveren we uit eigen atelier of leveranciersnetwerk. Ook als je lijn aan een revisie of onderhoud toe is, staan we voor je klaar.

Geïnteresseerd? Laat ons jou overtuigen