Meet with our team at DRINKTEC, München Sep12-16 and at ALL4PACK, Paris Nov21-24

Al meer dan 70 jaar integreert Legendre transportsystemen en lijnmanagement in de productiehallen van haar klanten. Met een perfecte integratie van machines en transportbanen streeft Legendre naar de meest optimale lijnwerking, resulterend in een hoog rendement en hogere productiecapaciteit.

We Convey – You Relax.

Nieuws

Met meer dan 70 jaar ervaring is Legendre Conveyors uw ideale partner voor het transport in uw brouwerij. Ons motto? ‘We convey, you relax.’  Wij zorgen voor het flessen- en krattentransport, terwijl u ontspant.

 

Uw transportsysteem is de ruggengraat van uw afvullijn en dus cruciaal voor de prestaties en rendement van uw lijn. Zie uw transportsysteem gerust als een machine die net zo belangrijk is als uw blaas-, vul- en inpakmachines.
Onze klanten en de ganse sector doen graag een beroep op onze expertise. Ze weten dat we de prestaties en output van elke productielijn verfijnen en verbeteren. Onze voornaamste taken? Alle units op een lijn op elkaar afstemmen en een optimaal lijnmanagementsysteem uittekenen. We werken onafhankelijk en leveren “Turn-Key” projecten in samenwerking met verschillende andere leveranciers. Zo haalt u het maximum uit uw investering wanneer u een nieuwe lijn integreert of een bestaande lijn uitrust met nieuwe machines.

 

Bekijkt u ons werk graag van dichterbij? Onlangs werkten we samen met de Belgische Brouwerij Haacht, die net buiten Brussel ligt. Daar installeerden we een verdeler op een bestaande lijn. Deze verdeelt de output van de vulmachine over twee afzonderlijke inpakmachines die voortaan tegelijk werken. Dat leverde Haacht elk uur een pak extra verpakte flessen op gebruikmakend van de bestaande machines.
Een kleine investering dus met een gigantisch rendement! Brouwerij Haacht is dan ook bijzonder tevreden over de technische oplossing, installatie en het projectmanagement van Legendre Conveyors.

 

In de huidige marktomstandigheden met stijgende prijzen en onzekere levertermijnen is uw lijn optimaliseren en uw productiekosten verlagen met een kleine investering misschien een goede keuze? Legendre wil dit graag samen met u bekijken. Legendre Conveyors begeleidt u van a tot z wanneer u uw bestaande lijn wilt upgraden. Ook de installatie van een nieuwe lijn nemen we op ons. Denk aan een lijn met een kleine of grote capaciteit, voor blikken, glazen of plastic flessen, enzovoort. We bekijken eerst samen wat u nodig hebt en staan dan in voor de installatie, de opstart en verfijning van uw lijn. Interesse? Neem dan contact met ons op. Want wij zorgen voor uw transportband, terwijl u ontspant!

De meest ideale oplossing voor je productielijn

Machines worden samen met onze klanten optimaal gekozen voor het beste productielijnrendement. Legendre zorgt voor een perfecte integratie van machines en transportbanen met een open en toegankelijke softwareapplicatie.

Haal het maximum uit je lijnen

We ontwerpen lijnen met het oog op optimalisatie van line lay-out en accumulatiezones. Door een betere integratie van het geheel worden start/stop-toestanden verminderd. Dat resulteert in een hogere lijnefficiëntie en een maximale OEE.

Focus met een gerust hart op je corebusiness

Legendre zorgt voor optimale werking van de productielijnen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness. We zijn tevreden als de klant tevreden is.

Jouw optimale lijnefficiëntie ligt binnen klikbereik

Projecten

Integrale conveying door Legendre Conveyors

Hiernaast vind je een filmpje van een complete pet-lijninstallatie met Legendre Conveyors transportbanden voor alle primaire (flessen) en secundaire (packs) verpakkingen. Legendre Conveyors zorgde ervoor dat de machines en de transportbanden perfect met elkaar communiceren en dat de snelheid van de machines wordt afgestemd op de status van de lijn. We danken Emmetti S.p.A. voor het beschikbaar stellen van de foto’s.

Ons team versterken?

De capaciteit van je lijnen maximaal benutten, mét de zekerheid dat alles goed blijft draaien? We zorgen ervoor! Kom eens langs. We zijn benieuwd naar je verhaal.

Engineering

Wat is jouw uitdaging? Daar begint alles mee. Eerst zitten we aan tafel om samen na te denken. Op maat van je producten en van de beschikbare ruimte, lay-outen we dan een optimale flow.

Efficiency increases

We zorgen voor een hoge line efficiency, waarin transportbanen, buffers en machines perfect op elkaar zijn afgestemd – ook voor bestaande lijnen.

Integratie

Heb je een voorkeur voor bepaalde machines? Wij werken volledig onafhankelijk en kunnen alle merken integreren in jouw lijn.

Productengamma

Transportbanen, accumulatiesystemen, inliners, verdelers … Onze ervaring en expertise is ingebouwd in onze mechanica, voor maximale betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Installatie en inbedrijfname

Onze in-house monteurs installeren je productielijn ter plaatse. Of we begeleiden je eigen teams in de bouw van de installatie. Onze in-house programmeurs starten vervolgens je nieuwe lijn op. We werken flexibel zodat je project tijdig wordt opgeleverd.

Support

Probleem met je lijn? We komen ter plaatse of lossen het online op. Wisselstukken leveren we uit eigen atelier of leveranciersnetwerk. Ook als je lijn aan een revisie of onderhoud toe is, staan we voor je klaar.

Geïnteresseerd? Laat ons jou overtuigen