Ontdek jouw wereld van conveyormogelijkheden

Wij bieden single flow en mass flow conveyors voor flessen, blikjes, cilinders, potten, sprays, vaten … Daarnaast leveren we ook druk- en drukloze inliners, FIFO- en LIFO-accumulatietafels, verdelers naar meerdere banen enz. Dankzij intelligente controls zijn al onze producten geschikt voor lage tot heel hoge snelheden. Wat secundaire verpakkingen betreft bieden we transportbanen aan voor trays, stretchwrapverpakkingen, kratten, dozen  die door de verpakkingslijn bewegen richting palletizer. Het gaat om single lane conveyors, multilane conveyors, accumulatie onder lage druk, verdelers, samenvoegers, liftbanen, stopbanen, allemaal met aanpasbare geleiders voor alle product- en verpakkingsconfiguraties.

Transportbanen voor recipiënten

De materialen gebruikt voor de constructie van onze producten zijn van de beste kwaliteit en garanderen u een maximale hygiëne en een lange levensduur

 

  • Voor flessen, blikken, potten, bokalen, kokers, sprays, bidons, tetrapaks, kleine vaten …
  • Voor recipiënten in glas, PET, PEHD, aluminium, glas …
  • Single flow en mass flow
  • accumulatiesystemen FIFO of FILO, inlijners met of zonder druk

Transportbanen voor verpakte producten

Al onze banen zijn door ons ontwerpbureau getekend en in ons eigen atelier samengesteld. Dit garandeert een nauwkeurige assemblage en een kwalitatief product. De banen worden gemaakt met aanpasbare geleiders. Zo komen we tegemoet aan alle product- en verpakkingsconfiguraties.

 

  • Voor trays, shrinkwraps, dozen, kratten, bakken, vaten …
  • Voor verpakkingen in carton, plastic, plastic films …
  • Single lane conveyors, multilane conveyors, accumulatie onder lage druk, verdelers, samenvoegers, liftbanen en stopbanen

Integrale conveying door Legendre Conveyors

Hiernaast vind je een filmpje van een complete pet-lijninstallatie met Legendre Conveyors transportbanden voor alle primaire (flessen) en secundaire (packs) verpakkingen. Legendre Conveyors zorgde ervoor dat de machines en de transportbanden perfect met elkaar communiceren en dat de snelheid van de machines wordt afgestemd op de status van de lijn. We danken Emmetti S.p.A. voor het beschikbaar stellen van de foto’s.

Jouw optimale lijnefficiëntie ligt binnen klikbereik

Een wereld van
conveyor-mogelijkheden

 

Ben je op zoek naar een conveyor? Wij bieden single flow en mass flow conveyors. Daarnaast leveren we ook druk- en drukloze inliners, FIFO- en LIFO-accumulatietafels, verdelers naar meerdere banen enz. Dankzij intelligente controls zijn al onze producten geschikt voor lage tot heel hoge snelheden. Wat secundaire verpakkingen betreft, bieden we transportbanen aan die uw producten door de verpakkingslijn bewegen richting palletizer. Het gaat om single lane conveyors, multilane conveyors, accumulatie onder lage druk, verdelers, samenvoegers, liftbanen, stopbanen, allemaal met aanpasbare geleiders voor alle product- en verpakkingsconfiguraties. Mogen wij ons binnenkort over jouw line management buigen?

 

Perfecte integratie van machine en automatische transportsystemen

Zowel voor verschillende types recipiënten als voor verpakte producten bouwen we transportbanen: voor flessen, potten, bidon, tetrapaks, aluminium, PET en recipiënten uit andere materialen, maar ook banen voor dozen, vaten, kratten etc., die met aanpasbare geleiders worden gemaakt. Op maat van jouw product en behoeften ontwikkelen onze engineers de gepaste oplossing. We houden daarbij rekening met de lijncapaciteit, de beschikbare ruimte, de posities van de operatoren, de machinetypes en de accumulatietijden. Het doel? Optimalisatie en ‘integration’ van jouw flow, hoge ROI aan jouw kant én de garantie dat jij je kunt focussen op jouw corebusiness. Bovendien werken we met open en toegankelijke software. Geen black box. Je moet je lijn immers adequaat kunnen beheren en onderhouden, op elk moment.

Legendre, jouw partner voor hogere lijnefficiëntie

‘We Convey – You Relax’, dat is ons bedrijfsmotto sinds 1948. De activiteiten van Packing Creative Systems namen we over in 2013, waardoor we nog meer klanten blij kunnen maken. De kennis die we in al die jaren hebben opgestapeld passen we toe voor elke uitdaging. Zodra jij ons jouw project voorlegt, denken wij mee. Van ontwerpfase tot succesvolle en tijdige uitvoering.

 

Over de hele wereld zijn we actief. Heb je een vestiging in België, maar wil je dezelfde efficiëntie voor je fabriek in het buitenland? Met een team van Legendre aan je zijde kun je erop rekenen dat dezelfde conveyor knowhow aan de dag gelegd wordt om het proces minstens even optimaal te laten verlopen en te automatiseren. De ideale oplossing voor transportbanden containers en transportbanden verpakte goederen! Geïnteresseerd? Bezorg ons jouw uitdaging en wij bedenken het conveyorsysteem dat jij en je teams met open armen ontvangen.