Conveyor-automatisering

Conveyor-automatisering bij Legendre

 

Je transportsysteem automatiseren en zo zorgen voor een maximale output? Bij Legendre kan het. Wij zorgen ervoor dat je jouw transportbanen volledig naar behoren kunt controleren, dat je verschillende verpakkingstypes kunt verwerken en dat alles piekfijn op elkaar is afgestemd. Zo verloopt het proces optimaal. Op zoek naar conveyor-automatisering? Legendre regelt het op maat van de oppervlakte binnen jouw bedrijf, je producttypes en natuurlijk ook je budget. Neem snel contact op en ontdek je mogelijkheden!

De meest ideale oplossing voor je productielijn

Legendre zorgt voor een perfecte integratie van machines en transportbanen met een open en toegankelijke softwareapplicatie.

Haal het maximum uit je lijnen

We ontwerpen lijnen met het oog op optimalisatie van line lay-out en accumulatiezones.

Focus met een gerust hart op je corebusiness

Legendre zorgt voor optimale werking van de productielijnen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Jouw optimale lijnefficiëntie ligt binnen klikbereik

Jarenlange ervaring

Al sinds 1948 bouwt Legendre zijn kennis over transportsystemen en integration steeds verder uit. Toen we in 2013 het bedrijf Packing Creative Systems overnamen, konden we dankzij een nog gevarieerder klantenbestand onze expertise steeds verder uitbouwen. Met onze jarenlange ervaring vind je in ons een erg betrouwbare partner. Ons DNA is immers niet voor niets “We Convey – You Relax.”

 

Op vraag van onze klanten werkt Legendre de meest uiteenlopende projecten uit. Dat doen we niet alleen in België: ook in Nederland, Frankrijk of zelfs in landen buiten Europa. Legendre staat je graag bij met expertise – ook aan het andere eind van de wereld.

 

Legendre: conveyor-automatisering op maat

Op zoek naar conveyor-automatisering voor jouw bedrijf? Legendre staat voor je klaar. Problemen met de werking van je transportbanen? Op maat van jouw product en behoeften ontwikkelen onze engineers de gepaste oplossing. We houden daarbij rekening met de lijncapaciteit, de beschikbare ruimte, de posities van de operatoren, de machinetypes en de accumulatietijden. Heb je daarbij een voorkeur voor bepaalde machines of merken? Geen probleem. Wij werken merkonafhankelijk en zorgen voor perfecte integratie.

 

Het doel? Optimalisatie van jouw flow, hoge ROI aan jouw kant én de garantie dat jij je kunt focussen op jouw corebusiness. Bovendien werken we met open en toegankelijke software. Geen black box. Je moet je lijn immers adequaat kunnen beheren en onderhouden, op elk moment.