Conveyor montage

Legendre: jouw partner voor conveyor montage

 

In jouw bedrijf moet alles blijven draaien. Zo efficiënt mogelijk, met zo min mogelijk start/stop-situaties. Zo kun jij je focussen op je corebusiness. Optimalisatie van de line lay-out en accumulatiezones, open en toegankelijke software zodat je teams de lijn zelf kunnen beheren, perfecte integratie van machines en transportbanen, oplossingen die kosten besparen en de capaciteit maximaliseren … Het zijn allemaal aspecten die ervoor zorgen dat het hele proces gesmeerd loopt. Heb je nood aan een oplossing om jouw flow te optimaliseren en automatiseren? Dan kan je rekenen op Legendre als partner voor jouw conveyor montage.

De meest ideale oplossing voor je productielijn

Legendre zorgt voor een perfecte integratie van machines en transportbanen met een open en toegankelijke softwareapplicatie.

Haal het maximum uit je lijnen

We ontwerpen lijnen met het oog op optimalisatie van line lay-out en accumulatiezones.

Focus met een gerust hart op je corebusiness

Legendre zorgt voor optimale werking van de productielijnen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Jouw optimale lijnefficiëntie ligt binnen klikbereik

Wij denken met jou mee voor een conveyor op maat

Perfecte afstemming van transportbanen, buffers en machines garandeert een optimale flow. Beter. Sneller. Efficiënter. Kostenbesparend, dat ook. Daarvoor gaan we. Welke uitdaging je ook bij ons op tafel legt, wij stellen onze ervaring van meer dan 70 jaar en de daarbij horende expertise en flexibiliteit ter beschikking om samen de beste oplossing te kunnen vinden. Een oplossing die je teams omarmen, die het rendement van je productielijn maximaliseert en die ervoor zorgt dat je de capaciteit maximaal kunt benutten. Heb je daarbij een voorkeur voor bepaalde machines of merken? Geen probleem. Wij werken merkonafhankelijk en zorgen voor perfecte integration van het hele proces. Line management tot in de puntjes, dus!

 

Transportsystemen kennen geen geheimen voor Legendre. Sinds 1948 bouwen en beheren we volledige transportbanen voor verschillende soorten klanten. ‘We Convey – You Relax’ is ons motto. Sinds 2013 versterkten we bovendien onze kernactiviteit dankzij de overname van het bedrijf Packing Creative Systems. Vandaag werken we aan projecten voor over de hele wereld. Heb je naast een vestiging in België een fabriek in het buitenland, binnen of buiten Europa? Ook dan kun je rekenen op een team van Legendre voor je conveyor montage en optimalisatie van je productielijn.

Wij monteren jouw transportband ter plaatse

… of we ondersteunen jouw eigen teams in de bouw van de installatie. Afhankelijk van jouw deadline en jouw behoeften zorgen we voor conveyor montage door onze in-house monteurs ter plaatse of op afstand. Daarna start een van onze programmeurs de nieuwe lijn op. Heb je op een later tijdstip nood aan support, dan sturen we ook iemand om het probleem zo snel mogelijk van de baan te schuiven. Met wisselstukken uit eigen atelier of van betrouwbare leveranciers garanderen we de kwaliteit die jij nodig hebt. Voor transportband-montage moet je bij Legendre zijn!